Magazin > VIP
28 ogledov

Zsa Zsa ne more več skrbeti zase

Zsa Zsa Gabor FameFlynet
Zvezdnica Zsa Zsa Gabor, ki je že več mesecev priklenjena na bolniško posteljo, je po odločitvi sodišča dobila začasnega skrbnika. To je postal njen mož, Prinz Frederic von Anhalt.

Po dolgi sodni bitki med Fredericom in Zsa Zsijino hčerko Constance Hilton so sodniki odločili, da si naziv skrbnika 95-letne zvezde najbolj zasluži njen mož. Frederic in Constance sta si bila dolgo v laseh, ves čas pa sta se obtoževala okoriščanja z Zsa Zsijinim bogastvom. Sodnica Reva Goetz je Frederica za skrbnika imenovala za šest mesecev, januarja 2013 pa se bodo spet sestali in se dogovorili, če se bo njegovo delo skrbnika nadaljevalo.

Zsa Zsa je že dolge mesece prikovana na bolniško posteljo in je povsem nesposobna skrbeti sama zase. Njena zdravnica je dejala, da je zelo krhka, ne sliši in ne vidi dobro, ne more se odzivati na vprašanja ter postane zelo vznemirjena, če se znajde izven domačega okolja. Na sodišču so zato dejali, da je dodelitev skrbnika "nujna za njeno dobrobit".

Kot skrbnik bo Frederic imel v rokah vse odločitve glede Zsa Zsijinega zdravja, odvetnik njene hčerke pa bo vsak mesec prejemal poročila o njenem zdravstvenem in finančnem stanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.