Magazin > VIP
12 ogledov

Zsa Zsa pripravljena na smrt?

93-letna Zsa Zsa čuti, da se je njeno življenje izteklo. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Potem ko je igralka Zsa Zsa Gabor pretekli teden zapustila bolnišnico, kjer so jo zdravili zaradi poškodbe kolka, je spet pristala v bolnišnici. Njen tiskovni predstavnik trdi, da čuti, da so ji šteti dnevi.

Hollywoodska igralka Zsa Zsa Gabor je v petek spet potrebovala zdravniško pomoč, saj je nenadoma začela krvaveti. To se je zgodilo le dva dni potem, ko so jo odpustili iz bolnišnice. Zvezdnico so takoj operirali, pri čemer so ji odstranili krvne strdke, ki so bili v bližini srca.

 

Operacija je sicer uspela, a Zsa Zsa po besedah tiskovnega predstavnika čuti, da prihajajo njene zadnje ure. K sebi je zato poklicala duhovnika, da jo pripravi na smrt.

 

"Zsa Zsa je zelo bolna in ne kaže, da se bo njeno stanje izboljšalo. Čutila je, da je prav, da se pogovori z duhovnikom, preden bo prepozno," je pojasnil njen tiskovni predstavnik John Blanchette.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.