Magazin > VIP
27 ogledov

Zsa Zsa spet v bolnišnici

Frederik von Anhalt upa, da bo Zsa Zsa dočakala rojstvo otroka. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
93-letna igralka Zsa Zsa Gabor je spet morala v bolnišnico.

Gaborjeva, ki je igrala v več kot 30 filmih, je leta 2002 preživela hudo avtomobilsko nesrečo, ki jo je prikovala na invalidski voziček.

Igralko Zsa Zso Gabor so morali v četrtek spet odpeljati v bolnišnico. Zjutraj se je zbudila v velikih bolečinah, nato pa se je nenadoma umirila in se ni več odzivala. Njen soprog princ Frederik von Anhalt je poklical reševalce, ki so 93-letnico takoj odpeljali. Njeno stanje je za zdaj stabilno, zdravniki pa nameravajo opravili še nekaj testov, preden jo lahko izpustijo domov.

 

"To je težko obdobje. Frederik se je pred kratkim zaradi stresa zgrudil. Spi le štiri ure na dan," je povedal tiskovni predstavnik slavne Madžarke, ki so ji pred enim mesecem zamenjali kolk. Stanje se ji je hitro slabšalo. Pred dvema tednoma, preden je zahtevala odpustitev iz bolnišnice, jo je obiskal celo duhovnik in ji podelil poslednji zakrament.



 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.