Magazin > VIP
20 ogledov

Zsa Zsi Gabor bodo amputirali nogo

Zsa Zsa ima nenehne težave z zdravjem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralko Zsa Zso Gabor so prepeljali v bolnišnico, kjer čaka na amputacijo noge.

93-letni igralki zaradi rane na nogi, ki se je razvila v gangreno, grozi amputacija noge, je sporočil njen mož princ Frederic von Anhalt. Slednji je še razkril, da so zdravniki igralki še pred silvestrskim večerom zagrozili, da bi lahko umrla, toda Zsa Zsa je menda hotela v leto 2011 vstopiti doma ob kaviarju in šampanjcu. "Želela si je tradicionalnega slavja," je povedal njen mož.

Igralko so v nedeljo odpeljali v bolnišnico, kjer jo pripravljajo na operacijo. Oglasil se je tudi igralkin predstavnik za stike z javnostmi John Blanchette, ki je povedal, da bi lahko operacija igralkino življenje podaljšala za nekaj let, saj je njeno trenutno zdravstveno stanje izjemno slabo.

Spomnimo, da si je igralka julija lani zlomila kolk potem, ko je hotela vstati s postelje. Dva dni pozneje so jo operirali, precej časa pa je prejemala tudi transfuzijo krvi. Igralka ima zdravstvene težave že vse od leta 2002, ko jo je avtomobilska nesreča prikovala na invalidski voziček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.