Magazin > VIP
7 ogledov

Župan dal več od premierja

Z leve: Kajakaš Peter Kauzer, fotograf Samo Vidic, ki ga je ujel v objektiv, in Žurnal24 main
Z dobrodelno dražbo so včeraj v Galeriji Kresija zbrali 8.600 evrov.

"Nimam veliko denarja, ampak za to mi ga ni težko dati," je povedal novinar Jaka Tomc, ki je z nakupom fotografij v skupni vrednosti 1.740 evrov postal najboljši dražitelj dobrodelne dražbe Društva fotoreporterjev Slovenije.

Dražba za nakup pripomočkov za slepe in slabovidne se je odvila včeraj v Galeriji Kresija, po besedah predsednika društva Bojana Velikonje pa so s prodajo fotografij zbrali 8.600 evrov.

Redarstvo za Jankovića

Dogodek je s kladivcem diktiral Mitja Meršol, najdražjo fotografijo Obvestilo redarstva, ki jo je posnel Jani Štravs, pa je za tisoč evrov odnesel domov ljubljanski župan Zoran Janković.

"Glede na recesijske čase se mi zdi, da smo zbrali dovolj. Vesel sem, da je pri dobrodelni dražbi posredno sodeloval tudi predsednik Danilo Türk," je končni izkupiček dražbe komentiral Bojan Velikonja, ki je svojo fotografijo Eclipse v očeh opazovalca za 180 evrov prodal predsedniku vlade Borutu Pahorju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.