Magazin > VIP
86 ogledov

Žur(nal) za nepogrešljive bralce

1/76
Žurnal24 main
Četrtkov večer je minil v znamenju Žurnala. Najbolj bran časopis in najbolj bran časopisni portal v državi sta namreč priredila nepozabni žur, ki so se ga udeležili naši nepogrešljivi bralci in partnerji.

V Centru urbane kulture Kino Šiška se je včeraj zbralo več kot tisoč naših najzvestejših bralcev in oboževalcev. Med estradno smetano je bilo med drugim opaziti pevko Alyo, nekdanjo atletinjo Alenko Bikar, manekenko Irino Osypenko s spremljevalcem Matjažem Nemcem ter voditelja Uroša Slaka in njegovo izbranko Petro Kerčmar. Manjkal ni niti eden izmed najuspešnejših slovenskih odvetnikov Franci Matoz ter minister za šolstvo in šport Igor Lukšič.


Za vsakega nekaj

Prisotni so se ves večer zabavali ob odlični hrani in pijači, za glasbeno popestritev pa sta poskrbeli mladi in energični skupini I.C.E in Elvis Jackson. Tisti, ki jim rock glasba ni najbolj pisana na kožo, so se lahko umaknili v lounge bar, ki je dišal po čokoladi, gostje pa so lahko uživali v sproščenem pogovoru.

 

Prisotne sta ob začetku dogajanja pozdravila odgovorna urednika Milena Kalacun Lapajne in Goran Novkovič, svoje pa sta povedala tudi Žurnalova šefa Tomaž Bergoč in Simona Zavratnik. Oba sta na Žurnal seveda zelo ponosna in upata, da bomo tako dobri, če ne še boljši, tudi v prihodnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.