Magazin > VIP
5439 ogledov

Na volitvah bo kandirala zvezda iz šova Big Brother

tomaž jeraj mediaspeed
Zadeve bi sedaj rad vzel v svoje roke.

Tomaž Jeraj kandidira za poslanca Državnega zbora Republike Slovenije, ker želi popraviti "alarmantno" stanje v državi. "Za kandidaturo se nisem odločil čez noč. V tej smeri razmišljam že več let, v tem času pa se mi je ponudila priložnost, da se v to tudi spustim. Predvsem zaradi tega, ker je v naši državi stanje več kot alarmantno, in to na vseh področjih. Beseda kaotično bi bila najbolj primerna. Prepričan sem, da mora v poslanske klopi sesti tudi nekdo ki je navaden državljan. Nekdo, ki ve, kaj so problemi vsakodnevnega življenja državljanov, ki se iz dneva v dan bojujejo za golo preživetje," je dejal Jeraj in še dodal, da ga je kot svojega kandidata že potrdila stranka Zedinjena Slovenija, kandidiral pa bo v Ljubljani. 

Jeraj je na Facebooku objavil tudi svoj program, v katerem obljublja, da se bo med drugim zavzemal tudi za izstop Slovenije iz Evropske unije in zveze NATO. "Izstop Slovenije iz EU in Nata je po mojem prepričanju obvezen in nujen, saj nam oni narekujejo zakone in nam dajejo smernice, ki so za nas pogubne. /.../ Sami smo sposobni voditi državo v dobro slovenskega naroda, in to veliko bolje, kot to dela Bruselj."

Med najbolj perečimi temami je tudi na Jerajem programu skrajšanje čakalnih vrst, ki jo lahko dosežemo le z zdravstveno reformo. "Zavarovanec, ki plača zavarovanje, bi moral biti oskrbljen takoj in kvalitetno. Ne pa kot drugorazredni ali celo brezrazredni državljan.  V naši državi je za zdravje goveda bolje poskrbljeno kot pa za naše državljane."

"Vsi, ki me dobro poznate, veste, da ne bom nikoli nikomur kimavček. Tudi v tej stranki ne," še poudarja nekdanji udeleženec šova Big Brother. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.