Magazin > VIP
2610 ogledov

Zvezda družine je Cara, njena sestra pa je ujela 12 let mlajšega princa!

poppy delevigne Profimedia
Poppy je ujela princa, čigar boter je prince William!

Kot kaže, govorice, da je 36-letna manekenka Poppy Delevigne, sestra mnogo uspešnejše Care Delevigne, res v zvezi z grškim princem Konstantinosom Alexiosom, ki je 12 let mlajši od nje.

Krščenec princa Williama je ljubezen potrdil z objavo Poppyjine fotografije na svojem profilu na Instagramu. Parček je očitno skupaj odpotoval na počitnice, saj je Poppy na posnetku v kopalkah.

Da sta par, se govori že nekaj tednov. Zaljubljenca so opazili na zmenku v Londonu, na katerem sta se strastno poljubljala. Obstaja pa ena težava ... Poppy je še vedno poročena. Leta 2014 je večno zvestobo obljubila podjetniku Jamesu Cooku

Poppy sicer ni edina iz družine, ki ima izkušnje z modrokrvneži. Njena babica Janie Sheffield je bila služkinja princese Margaret, sestre kraljice Elizabete II. Njena babica po očetovi strani Angela Delevingne pa je poznala princa Philipa, je z objavo stare fotografije svoje babice in kraljičinega moža pred kratkim razkrila Poppy.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.