Magazin > VIP
15 ogledov

Zvezda erotičnih filmov se bori za življenje

Sylvia Kristel
1/3
Youtube
Nizozemska igralka Sylvia Kristel, ki se je proslavila z vlogo v erotičnem filmu Emmanuelle, je pristala v bolnišnici zaradi možganske kapi.

Junakinjo erotičnih filmov o Emmanuelle, nizozemsko igralko Sylvio Kristel, je pred tremi tedni zadela možganska kap in je trenutno v bolnišnici v Amsterdamu. "Ne vemo, kaj bo prinesla prihodnost," je včeraj oznanila igralkina agentka Henriette Hoogenboezem ter dodala, da so vsi zelo zaskrbljeni za njeno življenje. Poleg tega je še razkrila, da ima igralka tudi resne težave z rakom. Devetinpetdesetletna igralka naj bi sicer pred kapjo uspešno zaključila zdravljenje raka na grlu in bi se morala začeti zdraviti zaradi raka na jetrih, vendar so morali zdravljenje odložiti.

Najbolj znana nizozemska igralka se je sicer proslavila s svojim prvim filmom Emmanuelle leta 1974, ki je doživel mednarodni uspeh, govoril pa je o spolnih avanturah mladega dekleta v Aziji. Film so kar 13 let prikazovali v kinematografu v Parizu. Leto pozneje je Sylvia posnela še drugi del, potem pa še dve nadaljevanji – leta 1977 in 1984.

Komentarjev 1
  • Dejan Kodrič 12:13 03.julij 2012.

    Seveda jih je strah kaj bo z njo, če jim nese denar.