Magazin > VIP
22 ogledov

Zvezda Melrose Placea kriva uboja

Amy Locane FameFlynet
Amy Locane, ki je pred leti igrala v priljubljeni seriji Melrose Place, je obtožena uboja iz malomarnosti, zaradi česar bo morala v zaporu preživeti deset let.

Amy so na sodišču spoznali za krivo uboja iz malomarnosti in jo obsodoili na desetletno zaporno kazen. Igralki je nekoč igrala v znani seriji Melrose Place, a jo je zapustila že po 13 epizodah.

Štiridesetletni zvezdnici so sodili zaradi prometne nesreče, ki jo jo povzročila junija leta 2010, ko je vozila pod vplivom alkohola. V nesreči je umrla ena ženska. Amy se je zaletela v avtomobil, v katerem je sedel par. Ženska je umrla na kraju nesreče, moški pa še danes trpi zaradi izgube svoje žene. Amy je utrpela le manjše poškodbe. Huffington Post poroča, da je imela igralka ob povzročitvi nesreče v krvi trikrat več alkohola, kot dovoljuje zakon. Amy je sicer priznala, da je pred nesrečo spila "nekaj kozarcev vina".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.