Magazin > VIP
68 ogledov

Zvezda Polne hiše Jodie Sweetin šla skozi pekel

Jodie Sweetin Profimedias
Jodie Sweetin, ki je v seriji Polna hiša igrala prisrčno Stephanie Tanner, je imela hude težave.

Jodie Sweetin | Avtor: Profimedias Profimedias
Kariera 34-letne Jodie Sweetin se spet vzpenja. Posneli so nadaljevanje serije Polna hiša, ki jo je katapultirala med zvezde, sedaj pa bo sodelovala še v uspešnem šovu Zvezde plešejo. A za lepotičko so težki časi, ki so se začeli na poroki njene soigralke Candice Cameron Bure leta 1996, ko je izpraznila pet kozarcev vina in pobruhala stene stranišča. Bila je stara 14 let. Četudi ji je bilo slabo, se alkoholu ni odpovedala. V srednji šoli je Jodie začela kaditi marihuano in jemati kokain ter ekstazi. Med študijem se je mlada igralka začela rezati z britvicami. "Tako močno sem spet želela nekaj začutiti,“ je povedala. Leta 2002 se je poročila s policistom Shaunom Holguinom, a je za njegovim hrbtom še vedno jemala droge. Zakon se je končal štiri leta pozneje.

V postelji s "stricem"
V biografiji UnSweetined, ki je izšla leta 2009, je Jodie priznala, da je leta 2004 s soigralcem Johnom Stamosom, ki je v seriji igral njenega strica, in soigralko Ashley Olsen preživela noč polno drog in alkohola. Vsi trije naj bi končali v isti postelji.  Leta 2005 je odšla na prvo zdravljenje, ki ni bilo uspešno. V devetih mesecih naj bi zapravila 60 tisoč dolarjev za droge in hotelske sobe. Leta 2007 je pred očmi svojega drugega moža Codyja Herpina vzela prevelik odmerek drog. Mož, s katerim ima hčerko, jo je tistega dne rešil, saj jo je do prihoda reševalcev oživljal, je izdal zvezdničin prijatelj. Igralke pa tudi ta izkušnja ni prestrašila … Leta 2008 se je ločila še drugič, pet let pozneje pa je še tretjič stopila pred oltar, in sicer z glasbenikom Mortyjem Coylom, s katerim ima hčerko. Zakon je trajal le eno leto.

Sweetinova, ki se z bivšima soprogoma na sodišču še vedno bojuje zaradi skrbništva, je sedaj spet zaročena. Pohvalila se je tudi, da se že pet let ni dotaknila drog. Bravo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.