Magazin > VIP
9038 ogledov

Zvezda OnlyFans ubila partnerja, dan pozneje pa že objavila novo vročo vsebino

Courtney Clenney Instagram
Zanj je bila usodna vbodna rana v rami.

Vplivnica in model na portalu OnlyFans, Courtney Clenney, je med sporom z nožem smrtno ranila svojega 27-letnega partnerja Christiana Obumselija.

Policijo je v nedeljo poklicala 25-letna lepotica. Ko so možje v modrem prišli v njeno razkošno stanovanje v Miamiju, so našli mladeniča z rano v rami. Christian je pozneje umrl v bolnišnici. 

"Vemo, da je med njima prišlo do fizičnega spora," je povedal predstavnik policije, prijatelji para pa so medijem zaupali, da so bili spori med njima pogosti. "Videli smo, da ga je udarila. Nikoli pa nismo videli, da bi on udaril njo," je povedal vir. Da sta se pogostokrat prepirala in da je večkrat poredovala policija, so potrdili tudi sosedi. 

Ker je Clenney, ki ji na Instagramu sledi več kot dva milijona ljudi, na policijski postaji zagrozila, da si bo vzela življenje, so jo odpeljali v psihiatrično bolnišnico. Dan pozneje se je kljub temu na njenem profilu na OnlyFans objavila nova objava, poroča New York Post.

Žrtvina družina na GoFundMe zbira denar. Povedali so, da je bil 27-letnik zelo sočutna oseba in da je rad osrečeval ljudi okoli sebe. Preiskava še poteka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diór (@christianvstoby)

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.