Magazin > VIP
1875 ogledov

Holywoodska zvezdnica mora v zapor!

Felicity Huffman
Se vam zdi kazen preblaga?

Igralka Felicity Huffman je med več kot 40 ljudmi, ki so obtoženi, da so sodelovali v prevari. Igralko so aretirali in jo nato proti varščini izpustili iz zapora. Huffmanova naj bi organizatorjem plačala 15 tisoč dolarjev, da bi njeni najstarejši hčerki pomagali pri pisanju izpitov. Njena hči naj bi tako imela za pisanje več časa, poleg tega pa naj bi poskrbeli, da bi popravljavec njene odgovore ustrezno popravil in ji zagotovil boljši rezultat. Prevaro naj bi izpeljal William Singer, ki je za to skrbel prek svojega podjetja Edge College & Career Network. Specializirali so se za "pomoč" otrokom slavnih in bogatih pri vpisu na priznane šole.

V petek so na sodišču v Massachusettu oskarjevo nominiranko obsodili na 14 dni zaporne kazni, nadzor za eno leto, 250 ur javnih del in 30 tisoč dolarjev kazni, poroča ameriški portal E! News. Igralka je prva izmed štiridesetih staršev, ki je bila vpletena v 25 milijonov dolarjev veliko prevaro, ki je bogatim pomagala otroke spraviti na prestižne univerze. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.