Magazin > VIP
6249 ogledov

Zvezda serije Melrose Place mora za osem let v zapor

amy locane Profimedia
Amy Locane je zakrivila prometno nesrečo, v kateri je umrla 60-letna ženska.

Leta 2010 je igralka Amy Locane, znana iz serije Melrose Place, pod vplivom alkohola povzročila prometno nesrečo, v kateri je umrla 60-letna ženska, žrtvin soprog pa je utrpel težke poškodbe.

Zakonca sta zavila proti svojemu dvorišču, ko je v njun avto trčilo zvezdničino vozilo. Locane je za kar 30 kilometrov na uro prekoračila hitrostno omejitev.

Po desetih letih in štirih sodnih procesih je sedaj padla nova odločitev. 48-letna igralka mora za osem let v zapor. Za pogojni izpust bo lahko zaprosila čez šest let in deset mesecev. 

Locane je na sodišču povedala, da je pila, ker je mislila, da jo bo mož odpeljal domov. Ker se je z otroki na koncu odpeljal sam, je sedla za volan. Ta izgovor sodnici ni bil niti najmanj všeč. V obrazložitvi kazni je povedala: "Dejstvo, da še vedno del krivde prelagate na druge in ne sprejmete popolne odgovornosti za svoje dejanje, kaže na to, da obstaja tveganje, da boste storili še en prekršek.“

Zvezdnica je sicer dve leti in pol že presedela za zapahi. Leta 2016 so jo izpustili, saj je pritožbeno sodišče odločilo, da je bila kazen (tri leta zapora) premila. Proces so ponovili še trikrat, lani je bila obsojena na pet let zapora, a tudi ta kazen se je zdela sodišču prenizka. 


 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 08:09 20.oktober 2020.

    Kazen se sodišču zdela premila ????? Pa kakšen je to avtor prevoda, ki ne razume sodnega sistema na splošno !!!! Saj še niso šolske počitnice !!!!