Magazin > VIP
4852 ogledov

Zvezda serije Polna hiša umrla zaradi poškodbe glave

bob saget Profimedia
Januarja so ga našli v postelji v hotelu na Floridi.

Bob Saget, zvezda nadaljevanke Polna hiša, je umrl januarja med spanjem v hotelu na Floridi. Mediji so ugibali, da je bila zanj verjetno usodna možganska ali srčna kap, obdukcija pa je pokazala, da je komik umrl zaradi poškodbe glave.

"Oblasti so ugotovile, da je Bob umrl zaradi poškodbe. Prišli so do zaključka, da je z zadnjim delom glave po nesreči ob nekaj udaril, to ignoriral in šel spat," piše v sporočilu za javnost, v katerem so še poudarili, da Bob ni bil pod vplivom drog ali alkohola.

Igralčeva družina je še poudarila, da je globoko ganjena nad podporo Bobovih oboževalcev, ki jim je bila v teh težkih časih v veliko pomoč. "Med žalovanjem vas prosimo, da se spomnite na ljubezen in smeh, ki ju je Bob širil po svetu, in na njegove lekcije: bodite do vseh prijazni, dajte ljudem vedeti, da jih imate radi in se z objemi in smehom lotevajte težkih časov."

Saget je dočakal 65 let. Na Floridi je bil v času smrti na turneji.


 

Komentarjev 1
  • Donna_Curtis 11:07 10.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎