Magazin > VIP
13719 ogledov

Zvezda serije Prijatelji ima raka v četrtem stadiju

James Michael Tyler Profimedia
James Michael Tyler je razkril, da ima raka na prostati.

James Michael Tyler | Avtor: Profimedia Profimedia
59-letni igralec James Michael Tyler, ki je v seriji Prijatelji igral gostinca Guntherja, ima raka na prostati. Bolezen je v četrtem stadiju, je razkril v pogovoru z oddajo Today Show.

"Septembra 2018 sem dobil diagnozo, da imam raka na prostati, ki se je že razširil v moje kosti,“ je povedal zvezdnik in dodal, da so zdravniki bolezen odkrili med rutinskim pregledom. Zdravili so ga s hormonsko terapijo, ki je delovala kakšno leto, sedaj hodi na kemoterapije. Tyler pravi, da je bolezen med pandemijo „mutirala“ in povzročila tumorje na njegovi hrbtenici, zaradi česar ne more več hoditi. "Je v 4. stadiju, kar pomeni, da me bo verjetno pokončal,“ je še povedal in moškim položil na srce, naj hodijo na redne preglede, saj je ta vrsta raka v 99 odstotkih ozdravljiva, če jo odkrijejo dovolj hitro. S solzami v očeh je dejal, da je hitro ukrepanje pomembno in da obžaluje, da ni poslušal svoje "čudovite žene“. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.