Magazin > VIP
2839 ogledov

Zvezdana šokirana nad tem krutim komentarjem sledilca

Zvezdana Mlakar M soseska
Pretekli teden se je Slovenija poslovila od Radka Poliča Raca. Na družbenih omrežjih se mu je poklonilo ogromno ljudi, med njimi je bila tudi Zvezdana Mlakar.

Na Facebooku je zapisala, da ne more verjeti, da nas je igralec zapustil, in dodala: "Je del mojih prvih igralskih korakov, ljubezni do umetnosti, njegov hudomušen, provokativen nasmeh je za vedno v mojem srcu. Vedno je govoril to, kar je mislil, iskren je bil do bolečine." Pripela je še povezavo do oddaje Zvezdana, v kateri je bil pred časom gost.

S svojimi besedami je nekaterim stopila na žulj. "Na svojo objavo ob Račevi smrti sem dobila komentar, ob katerem me je zazeblo v srcu. 'Kaj, si mislila, da bo živel 150 let?' in neke nebuloze, da si dvigujem gledanost zaradi njega, da sploh nisem v resnici žalostna. Zakaj človek sploh napiše tako surov komentar? 
A to je tista posvečena svoboda govora, ko spremeniš drugega v kanto za smeti? A ga moti, ker sem “slavna”? Da razčistimo enkrat za vselej. Vse, kar sem, sem zaradi svojega dela in svojega odnosa do sveta,"
se je Zvezdana odzvala na kritike.

Dodala je še, da do tega, "da te ljudje poznajo, da te imajo celo na nek način radi, da te nekateri morda sovražijo", nimam nobenega odnosa. "Na to osebno nimam vpliva, pa tudi v teatru nismo nikoli gradili na všečnosti. Zato me nikoli, tudi, če so me na to opozarjali, nista odnesli nobena prepoznavnost in 'slava'.
Moja prepoznavnost in odmevnost sta posledici mojega dela, predanosti, poguma, da sledim sebi, da sveto verjamem, da s svojim delom, s svojim odnosom do sveta pomagam, širim znanje, zavedanje, delam tudi jaz svet vsaj malo boljši. Niti ene svoje objave nisem napisala, da bi dobila tisoč srčkov in bi vam bila všeč. 
Zato, da bi si bila sama sebi všeč, sem se 'borila' in se še vedno 'borim'."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.