Magazin > VIP
200 ogledov

Zvezde plešejo: Nova pravila usodna za Igorja in Lejno

Igor Štamulak, Lejna, Zvezde plešejo pop
Spremembe so ju stale nadaljnjega tekmovanja.

Zadnji par, ki je zapustil plesni šov Zvezde plešejo, sta bila Igor Štamulak in njegova soplesalka Lejna. Šov sta zapustila, ker je tako odločila strokovna žirija.

V včerajšnji oddaji so predstavili nova pravila igre šova Zvezde plešejo. Do zdaj so plesni pari šov zapuščali na podlagi glasovanj in volje gledalcev, zdaj pa so sodniki tisti, ki odločajo, komu bodo dali še eno priložnost. Gledalci še vedno glasujejo, a se morata, za razliko od prejšnjih oddaj, para z najmanj točkami, v plesu pomeriti še enkrat. Nato pa sodniki odločijo, kateri od od teh dveh parov, si zasluži ostati v šovu.

Tokrat so bili sodniki bolj naklonjeni Denisu in Martini. "Ta odločitev je zelo težka. Oba para sta odplesala najbolje možno. Moram se za enega odločiti. Glede na nastop in na vse nastope doslej, ki so bili dodelani 'v nulo', dam glas tebi, Denis," je povedala Katarina Venturini. Pri glasovanju pa sta se ji pridružila tudi Nika in Lado, ki sta s svojim glasom odločila, da v šovu ostala Denis.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.