Magazin > VIP
127 ogledov

Zvezde za sto tisoč evrov

Tina Gaber Žurnal24 main
Neuradno: nagrada je sto tisoč evrov. Tina Gaber: Vabili so me oni. Murko: Niso me vabili, ker vedo, da ne bi šel.

S Pop TV so me konec avgusta klicali sami – tako kot tudi za Kmetijo. Razlika je bila le v tem, da so zdaj takoj povedali, da gre za Big Brother (BB). Pri Kmetiji mi sprva niso povedali, za kaj gre – rekli so le, da bi Branko Čakarmiš rad imel sestanek z mano,” nam je pojasnila Tina Gaber in zatrdila, da ni res, da se je na BB ponujala sama in bila nato zavrnjena.

Gaber: Vabijo me kot gostjo
Sodelovanje sem odklonila, ker oktobra začnem redni študij magisterija in se hkrati redno zaposlim. Rekli so mi tudi, da grem lahko v BB za kakšen teden tudi kot gostja, pa sem rekla, da ne – se pa lahko slišimo konec septembra, če bi si morda premislila,” je dodala Gabrova.

Hodnik: BB me ne zanima
Njen odgovor se je nanašal na članek v prejšnjem Žurnalu, kjer nam je sicer zanesljiv vir blizu Pop TV zatrjeval, da so se za BB slavnih ponujali Damjan Murko, Tina Gaber in La Toya, a naj bi bili vsi trije zavrnjeni. V svojem značilnem samopromotorskem slogu se nam je oglasil tudi Damjan Murko, ki je zatrdil, da je informacija našega vira izmišljotina: “Z ustvarjalci oddaje BB nikoli in nikdar nisem govoril o kakršnemkoli sodelovanju, verjetno pa niso stopili v stik z mano, ker so že vnaprej vedeli moj odgovor. Take promocije ne potrebujem – ne gre mi tako slabo, da bi se izpostavljal na tak način. Niti zaradi denarja niti zaradi prepoznavnosti – obojega imam namreč dovolj.” Da je potrjen kandidat, pa je zanikal tudi Iztok Hodnik, ki je, kot pravi, sicer bil vabljen, a da ga te stvari definitivno ne zanimajo.

Kosmač: Brez komentarja
V prejšnjih dneh je po medijih zaokrožila novica, da naj bi povabilo v BB sprejel tudi pevec Rok Kosmač. Ko smo ga poklicali, zadeve ni želel komentirati. Na uho nam je prišlo, da naj bi vabili tudi nekdanje najuspešnejše tekmovalce s Kmetije, zato smo poklicali Arturja Šterna, ki nam je povedal, da ga s Pop TV niso nič klicali. “Lahko potrdim, da so me vabili, a za to nimam časa, saj moram skrbeti za sina,” pa nam je povedal pevec skupine Šank Rock Matjaž Jelen.

Največja nagrada do zdaj?
Kot smo izvedeli od enega od zvezdnikov, ki so ga klicali, a želi ostati anonimen, je glavna nagrada sto tisoč evrov, torej najvišja v zgodovini resničnostnih šovov pri nas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.