Magazin > VIP
38 ogledov

Zvezdnica iz Opravljivke bankrotirala

Kelly Rutherford FameFlynet
Igralka Kelly Rutherford, ki jo mnogi poznate po vlogi mame Serene van der Woodsen iz serije Opravljivka, je bankrotirala. Nabralo se ji je za kar dva milijona dolarjev dolgov.

Kot poroča ameriška spletna stran TMZ, ima Kelly Rutherford za kar 2.021.832 ameriških dolarjev dolgov (približno 1,5 milijona evrov), poleg tega pa bo zdaj izgubila še plačo od serije Opravljivka, saj se poslavlja z malih ekranov.

Čeprav je 44-letna igralka z vlogo v nadaljevanki lepo služila, je njen denar kar kopnel zaradi sodne bitke za skrbništvo nad njenimi otroci in zaradi grde ločitve. Sodnik je avgusta lani njenemu bivšemu možu Danielu Gierschu dodelil polno skrbništvo in odločil, da bodo otroci živeli pri njemu v Monaku. Kelly je za sodniške boje zapravila kar 1,5 milijona dolarjev (približno 1,1 milijona evrov), zato je prosila sodnika, naj Daniel plača njene stroške, a je njeno željo zavrnil.

Zvezdnica je globje zabredla še zaradi neplačevanja davkov, več deset tisoč dolarjev pa si je izposodila še od prijatljev, ko se je hotela rešiti finančnih težav, a ji to zaenkrat še ni uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.