Magazin > VIP
61 ogledov

Zvezdnica lagala, da je lezbijka

Loona Reuters
Nizozemska pevka Loona je razkrila, da v resnici ni lezbijka. Vse skupaj je bila le promocija, pravi. Zdaj hoče to razčistiti, saj se želi poročiti z moškim.

Novička, da Loona ljubi ženske, se je razširila pred dvema letoma, ko je na Majorki snemala videospot za pesem El Tiburón, v katerem je sodelovala tudi starleta Gina-Lisa Lohfink. Šlo naj bi za nedolžno snemanje videospota v kopalkah, a ker sta si blondinki na koncu privoščili vroč poljub, je to kmalu postala najbolj vroča vest. Gina in Loona, ki je najbolj znana po pesmi Bailando, govoric, da sta postali par, nista zanikali.

Zdaj pa je Loona za nemški Bild priznala, da je šlo le za promocijo in da to sploh ni bila njena ideja. Kot je povedala, je na snemanju nekdo rekel "poljubita se", in še preden se je lahko zavedla, sta se z Gino že poljubljali. Sprva je mislila, da je to vse, a pozneje ji je menedžer predlagal več. "Rekel mi je, naj Gino vključim v svoje nastope." In jo je, a čez nekaj mesecev ji je prekipelo. "Vse skupaj je bilo preveč zame, nisem več zmogla," je povedala 38-letna pevka.

Imela je dovolj

Vse skupaj je bilo še težje, saj je bila v tem času že v razmerju z moškim – Markom van der Waalom. Javnost je mislila, da je v vroči zvezi z Gino, a v resnici je bila zaljubljena v Marka. "Skupaj sva že od leta 2010," je razložila Loona. "Seveda je bilo vse skupaj zelo težko zanj, saj sva bila zelo srečna. Dlje ko je trajalo to pretvarjanje, slabše sem se počutila." Decembra lani pa je vsemu skupaj končno naredila konec – odpustila je svojega menedžerja, spregovorila za javnost, zdaj pa se hoče čim prej poročiti s svojim moškim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.