Magazin > VIP
32 ogledov

Zvezdnica nagaja scientologom

Leah Remini FameFlynet
Leah Remini, ki je pred kratkim zapustila scientologijo, je policiji prijavila izginotje žene Davida Miscavigea, vodje scientološke cerkve.

Reminijeva in njena družina sta iz scientologije izstopili pretekli mesec. Igralka je povedala, da so jo z zaslišanji trpinčili, ker je Miscavigea vprašala, kje je njegova žena Shelly, ki je od leta 2007 ni videla. Zvezdnica se je sedaj po pomoč zatekla še k policiji, kjer je prijavila Shellyjino izginotje, je izdal avtor Tony Ortega, ki na svoji spletni strani The Underground Bunker razkriva skrivnosti scientološke cerkve.

Da so res prejeli prijavo, je policija potrdila, več pa ni izdala. So pa v javnost pricurljale informacije, da so primer že zaprli. Policija naj bi se s Shelly namreč že srečala. Ni pa znano, ali žensko nekje zadržujejo proti njeni volji.

Ortega sicer poroča, da se Shelly Miscavige nahaja nekje ob jezeru Lake Arrowhead v goratem predelu Los Angelesu. Z njo naj bi tam živelo še nekaj scientologov, ki "so popolnoma odrezani od sveta“. Scientologija je te navedbe zavrnila. "Poročila, da jo pogrešajo, so lažna. Gospa Miscavige dela za cerkev, kot to počne že leta,“ je sporočil Shellyjin odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.