Magazin > VIP
51 ogledov

Zvezdnica neprepoznavna!

Kelly Clarkson
1/7
Profimedias
Nosečo Kelly Clarkson so paparaci ujeli v Disneylandu.

Pevko Kelly Clarkson, ki je noseča, so pred kratkim s hčerko River Rose opazili v Disneylandu. Verjetno je skoraj nihče ni prepoznal, saj 33-letnica ni prav nič izstopala. Brez ličil in v preprostih oblačilih je hodila pa zabaviščnem parku in si za kosilo privoščila hamburger.

Že nekaj časa se šušlja, da zvezdnica pod srcem nosi dvojčka. V nekem intervjuju se je namreč zagovorila. "Povsod me bo dovolj, samo da otroci pridejo na svet,“ je izjavila.

Kelly je pred kratkim tudi razkrila, kako težavna in boleča je bila njena prva nosečnost. Zapleti so bili tako hudi, da je morala kar lep čas prej v bolnišnico. Teh težav tokrat na srečo nima …

 
Komentarjev 2
  • asmas 15:31 03.marec 2016.

    še vedno jih imaš trikrat manj kot tale sinji kit s imenom kelly clarkson.za moje pojme si vredna greha.kar se pa te"kitovke" tiče mi pa tud vstal nebi

  • Majazmaja 15:05 03.marec 2016.

    Ah, zeeeh ... Se spomnim, ko so me sodelavci (samo moški, ženske ne!) stalno žalili, da sem debela - zaradi kompliciranega zloma noge sem v 1 letu pridelala 8 kg (pri 175 cm sem dosegla 'gromozanskih in nedopustnih' 65 kg).