Magazin > VIP
7217 ogledov

Zvezdnica prestala že več kot 100 lepotnih posegov

Jessica Alves
1/5
Profimedia
Februarja je razkrila, da se ne bo več posluževala lepotnih operacij.

Brazilska starleta Jessica Alves, ki je znana iz šova Big Brother slavnih, je zaslovela kot “živa lutka Ken”, ime ji je bilo namreč Rodrigo, nato pa je leta 2020 začutila, da bi bila raje Barbie in se je preimenovala v Jessico. Za svoj videz naj bi zapravila že več kot milijon dolarjev in prestala že več kot 100 lepotnih posegov. 

Tokrat se je v sivem oprijetem kompletu sproščeno sprehajala po nakupovalnem centru v Los Angelesu. Svoj videz je dopolnila s sivimi sončnimi očali, nosila je tudi petke v enaki barvi. 

40-letna starleta je po poročanju britanskih medijev zadnji poseg prestala februarja, ko se je odpravila v Turčijo, na 15 tisoč funtov vredno operacijo obraza, ustnic in vratu, s katero je želela ohraniti mladostni videz in si povečati možnosti, da najde ljubezen svojega življenja. Starleti namreč ni po godu, da je trenutno samska in da vsak teden hodi na zmenke, ki se ne prelevijo v nič resnega.

Zvezdnica je takrat povedala, da za botoks, polnila in druge manjše lepotne posege mesečno zapravi do 10 tisoč funtov. “Vsak dan se znajdem na drugi kliniki v Londonu, ki ima najnovejše terapije za izboljšanje moje kože in ki upočasni moj naravni proces staranja,” je dodala. Jessica se je za lepotni poseg odločila dva meseca po tem, ko je dokončno zatrdila, da je prestala še zadnji lepotni poseg.

Zvezdnica pa se je dotaknila tudi sovražnih komentarjev. “Javnost me zelo obsoja in kritizira zaradi mojih življenjskih odločitev, a rada bi, da bi ljudje razumeli, da so mi plastične operacije spremenile življenje,” je poudarila. "Ker sem bila rojena v napačnem telesu, sem imela dve možnosti. Ena je bila živeti in si omogočiti srečno prihodnost ali pa samo umreti, saj ne bi mogla živeti v telesu, ki mi ne pripada,” je iskreno dodala.

Ali je to res njena zadnja lepotna operacija, pa bomo videli v prihodnje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.