Magazin > VIP
4360 ogledov

Zvezdnica priljubljene serije članica zloglasnega kulta

Allison Mack
Neverjetno, kako krut je kult, katerega članica je tudi ta igralka.

Pred dvema tednoma smo poročali o zloglasnem in krutem kultu v Los Angelesu, ki ženske označuje z ožigosanjem, jih strada in tretira kot sužnje. Članica tega kulta, njihova sužnja, naj bi bila tudi hčerka legendarne igralke Catherine Oxenberg, ki jo poznamo iz serije Dinastija.

Catherine Oxenberg Magazin Zvezdnica Dinastije poskuša rešiti hčerko

New York Times zdaj poroča, da je igralka Allison Mack, zvezdnica priljubljene televizijske serije Smallville, ki smo jo pri nas spremljali na Kanalu A, članica tega kulta, ki se imenuje Nxivm. Bila naj bi celo ena od vodij kulta, ki se izdaja za skupino za samopomoč. Frank Parlato, nekdanji predstavnik za odnose z javnostmi te skupine je za The Sun povedal, da je Allison glavna pri iskanju novih članov. Čeprav The Sun igralke ni imenoval, je njeno ime v javnost dal prav tako britanski medij Daily Mail.

Članom kulta v kožo vžgejo znak, ki jih predstavlja. Znaka sta dva – prvi je sestavljen iz začetnic ustanovitelja kulta Keitha Rainereja, drugi pa iz začetnic igralke Allison Mack.

Grozovite podrobnosti kaznovanja

Kult je nekakšen piramidni sistem, kjer morajo ženske najti čim več novi članic, novih služabnic. Če ne dobijo dovolj novih članic, so kaznovane. Samo določene članice dobijo priložnost, da postanejo del skupine DOS (vodje, ki kaznujejo neposlušne članice). Te članice kaznujejo s šeškanjem po goli zadnjici z ogromnimi lesenimi vesli.

DOS je kratica za izraz "Prevladujoči nad podrejenim"

Allison Mack | Avtor: Profimedia Profimedia
Vse članice NXivm imajo dieto, ki ne presega 800 kalorij, saj njihov vodja Rainere verjame, da debelost oziroma maščobne obloge ovirajo energije v njegovi skupini. Ko ženska postane članica kluba se mora sleči do golega in takrat ji z vročim predmetov vžgejo simbola kulta (začetnici, op. a.).

Ženske, ki postanejo dobre članice DOS-a (kaznovalke, op. a.) lahko sčasoma postanejo del Rainerejevega harema. "Gospodična Mack je v tem zelo dobra, saj je v skupino pripeljala ogromno mladih žensk," je povedal Parlato, ki ga bil iz kulta odpuščen, ko je vodja izvedel, da raziskuje njihove finance.

Allison svoje povezave z Keithom Rainerejem ne skriva, saj sodelovanje omenja tudi na svoji uradni spletni strani. Je pa Allison na igralstvo očitno pozabila, saj že nekaj časa ne igra, poleg tega nikoli ne daje uradnih izjav ali intervjujev.

Komentarjev 1
  • ljubodoma 00:16 11.november 2017.

    isti drek so komunisti, ki terorizirajo pridne ljudi, da za njih - rdeće svinje - delajo, saj je rdeć gnoj neuporaben za kaj drugega, kot žret gnoj in živet na tuj račun - sužnje !