Magazin > VIP
7254 ogledov

Zvezdnica shirala na 44 kilogramov

ruby rose
1/4
Kaj se dogaja z njo? Je to cena slave?

Bi nas moralo za igralko serije Oranžna je nova črna skrbeti? Na podelitvi glasbenih nagrad Country Music Awards je 31-letna Ruby Rose dvignila veliko prahu, saj je njena večerna obleka razkrivala, kako koščena je. Kot poroča NW Magazine, zvezdnica tehta le 44 kilogramov.

"Njena družina in njen menedžer bi ji morala svetovati, naj se zredi, preden bo prepozno,“ je njeno postavo pokomentirala strokovnjakinja za zdravo prehrano Lisa DeFazio. Ruby je visoka 171 centimetrov, kar po mnenju nutricionistke pomeni, da bi morala tehtati vsaj 61 kilogramov. Igralka se na družbenem omrežju brani pred negativnimi opazkami. "Za mano je to jutro dober trening. Sedaj bom pojedla veganski burger, zakaj pa ne,“ je pripomnila v enem od svojih videov. "Kako frustrirajoče. Vsak je drugačen. Jem veliko dobre hrane,“ še pravi temnolaska, ki trdi, da je tako suha, ker ne pije alkohola in ker se strogo drži veganske prehrane.

Ruby se je sicer odzvala tudi na članek v NW Magazine. Kot pravi, bi verjetno bila že v bolnišnici, če bi res tehtala le 44 kilogramov. Zvezdnica pravi, da so izjave nutricionistke neodgovorne, najbolj pa jo je zmotilo to, da je v svojih odgovorih omenjala njeno družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.