Magazin > VIP
7831 ogledov

Zvezdnica slavi svoje telo in svoje strije

Ashley Graham Instagram
Hvaležna je za svoje telo in takšen pozitiven pogled rada širi naprej.

Manekenka Ashley Graham, ki je januarja rodila dvojčka, je objavila posnetke svojega poporodnega telesa in navdušila splet. "Živijo, moj novi trebušček. Veliko sva skupaj prestala. Hvala," je zapisala ob napol golih fotografijah iz kopalnice, med katerimi je tudi bližnji posnetek strij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Zvezdnica že leta poskuša razbiti mit, da so le suha telesa lepa. Večkrat je že javno poudarila, da je treba slaviti tudi obline in nepopolnosti. "Ne dovolite svojemu umu, da vam prepreči, da bi uživali. In ne pozabite - vsak dan si povejte, da se imate radi," je pred časom na družbenih omrežjih zapisala Ashley, ponosna mama treh sinov.

Ob prvi fotografiji svojih dvojčkov, Malachija in Romana, je lepotica zapisala: "Moji fantje so moji največji učitelji in me opominjajo, da sem zmožna opraviti težke stvari."

Komentarjev 1
  • Virginia_Bell 12:01 26.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎