Magazin > VIP
532 ogledov

Zvezdnica slovenske Mamma Mie! dahnila usodni da

Lea Barta
1/4
Osebni arhiv
Lea Bartha, ki v slovenski različici muzikla Mamma Mia! igra Sophie, je dahnila usodni da!

Po več kot 60 generalkah v muzikalu Mamma Mia! je Lea Bartha, ki igra vlogo neveste Sophie, končno dahnila usodni da! S srčnim izbrancem Matevžem sta se poročila v krogu družine in prijateljev, med katerimi so bili tudi soigralci, člani zasedbe muzikala. Mladoporočenca sta sprva načrtovala preprosto poroko le v krogu družine in najtesnejših prijateljev, ob pošiljanju vabil pa sta kaj hitro ugotovila, da ta krog niti ni tako majhen, zato sta poroko zastavila nekoliko večje.

Ne le soigralci marveč tudi dobri prijatelji

Leo je pred oltar pospremil velik del ekipe muzikala Mamma Mia!. "V enem letu so se med nami stkale močne prijateljske vezi, zato sem bila zelo vesela, da so se lahko odzvali na vabilo na poroko v tako velikem številu," je svoje veselje opisala Lea, ki je ob poročnem slavju tudi zaplesala z moškim delom ekipe muzikala, med njimi tudi z obema očetoma v predstavi: Urošem Smolejem in Marjanom Buničem.

Na poročno potovanje tja, kjer je spoznala muzikal Mamma Mia!

Takoj po poroki sta se mladoporočenca, Lea in Matevž odpravila na poročno potovanje na Bavarsko, natančneje v vasico Oberaudorf, kjer je Lea pred osmimi leti prvič stopila v stik z muzikalom Mamma Mia! v okviru delavnic Music Theater Bavaria. Ker oba mladoporočenca delujeta v pedagoških vodah si v teh dneh sicer nista uspela privoščiti daljšega poročnega potovanja, a sta si vseeno želela vsaj za teden dni umakniti in oddahniti od vsega in si vzeti čas zase.

Po več kot 60. predstavah po vsej Sloveniji in razprodani dvorani Tabor v Mariboru in Hali Tivoli v Ljubljani, pa se muzikal Mamma Mia! 17. in 18. junija vrača tja, kjer se je vse začelo, v ljubljanske Križanke.Tam bodo v čudovitem ambientu znova zaživele legendarne skladbe, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj, muzikal pa bo svojo pot po omenjenih predstavah nadaljeval tudi v drugih mestih po Sloveniji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.