Magazin > VIP
137 ogledov

Zvezdnica Sodobne družine slabo skrila brazgotino

ariel winter
1/4
Profimedias
Ariel Winter si je dala lani pomanjšati prsi.

18-letna igralka Ariel Winter, znana po vlogi Alex iz serije Sodobna družina, si je dala lani pomanjšati oprsje. Prej je nosila nedrčke velikost 70G, sedaj pa 75D. Na nedavni podelitvi nagrad igralskega ceha je Ariel vse prisotne očarala v prelepi črni obleki, ki pa je razkrivala več, kot si je mlada zvezdnica želela – brazgotino.

Ariel se je za poseg odločila, ker jo je zelo motilo, da so bili vedno vsi pozorni le na njene dojke in ne na njeno delo. Dvomimo, da se je stanje po operaciji izboljšalo …

Komentarjev 1
  • Idila 13:01 03.februar 2016.

    Ehm, zakaj pa bi morala skrivati brazgotine? Je sramotno, da si daš pomanjšati prsi, ker imaš pač prevelike za normalno življenje in te boli hrbet? To je to, Žurnal. Imeli ste priložnost narediti drugačen medij, ki ne bo ...prikaži več samo kopiral najbolj poden člankov iz rumenih revij, ampak bo ponudil svoje, drugačno, kakovostno mnenje. Saj ni težko. Ob taki novici bi zapisali še tri stavke da so tudi velike prsi lahko problem, kje pri nas se jih lahko pomanjša in koliko to stane ter čestitali igralki za pametno odločitev. Ampak lažje je pač poneumljati, kajne. Res res škoda. Upala sem, da boste stopili na drugačno pot. Zadnje čase pa vidim, da so kakovostni članki pri vas vse bolj redki, slovničnih in slogovnih napak pa v vsakem toliko, da je prav težko brati.Nasvidenje in vso srečo v prihodnje ... upanje, da ne boste ostali samo še en slab rumen medij, vseeno umre zadnje.