Magazin > VIP
8 ogledov

Zvezdnica zaročena s svojim bratom

Bobbi Kristina Brown Nick Gordon FameFlynet
Bobbi Kristina Brown, hči pokojne zvezdnice Whitney Houston, je sporočila, da se je zaročila.

Bodoči ženin je Nick Gordon, ki ga je Whitney Houston neuradno posvojila pri 12 letih in ga vzgajala skupaj z Bobbi Kristino. Čeprav je pevka upala, da bosta Nick in Bobbi Kristina razvila bratsko-sestrski odnos, sta se otroka zbližala veliko veliko bolj. Javno sta svojo zvezo potrdila kmalu po Whitneyjini smrti in že takrat sta dala vsem vedeti, da sta zaljubljena in da se želita poročiti.

Pred nekaj dnevi pa ji je Nick končno nadel tudi prstan, o čemer se je Bobbi Kristina razpisala kar na svoji strani na Facebooku: "Z Nickom sva zaročena. Sita sem ljudi, ki pravijo: 'fuj, zaročena si s svojim bratom'. Če bi bila Whitney še vedno živa, bi bila kljub temu skupaj in ona bi odobravala najino razmerje," je povedala in ob tem dodala: "Naj pojasnim, da midva nisva prava brat in sestra, Nick ni niti posvojenec moje mame. Mama je že prej vedela, da bova na koncu pristala skupaj, zelo dobro me je poznala."

V svojem zapisu je hčerka slavne pevke ljudi še pozvala, naj jo nehajo obsojati in se ukvarjati z njenim razmerjem. "Moja odločitev je, s kom bom delila življenje. Moja zveza ni popolna, imava dobre in slabe dneve, tako kot vsaka zveza. Kar obsojajte me, saj to je vaše mnenje, ne moje. To je moje življenje, ne vaše. Moje odločitve nimajo nobenega opravka z vami. Lahko noč."

Komentarjev 1
  • HansAndersen 11:43 15.julij 2013.

    par sta morda postala po njeni smrti, a naskakovala sta se pa že veliko prej :D