Magazin > VIP
72 ogledov

Zvezdnice, ki so bile posiljene

Gabrielle Union
1/10
EPA
Tudi slavna imena niso varna pred nasilneži. Preverite, katere zvezdnice so v preteklosti morale prestati grozljivo izkušnjo posilstva.

Fran Drescher
Zvezdnica priljubljene serije Varuška je bila brutalno posiljena leta 1985 na svojem domu, ko sta k njej vlomila dva oborožena roparja. Njenega moža Petra sta hudo pretepla, nato pa sta ga prislilila, da je gledal, kako sta posiljevala Fran.

Oprah Winfrey
Oprahino otroštvo je bilo zelo težko, saj je odraščala v hudi revščini, že kot deklica pa je bila deležna številnih zlorab. Posiljena je bila že pri devetih letih.

Gabrielle Union
Lepo igralko so pri 19. letih pretepli in posilili, ob vsem tem pa so ji še grozili s pištolo. Brutalno posilstvo se je zgodilo leta 1992, še preden je začela z igralsko kariero.

Teri Hatcher
Zvezdnica serije Razočarane gospodinje je marca 2006 priznala, da jo je od petega leta dalje posiljeval priženjeni stric. Trpinčenje se je vleklo kar nekaj let, javno pa je o njem spregovorila šele na sojenju proti stricu, ko je njegova druga 14-letna žrtev naredila samomor. S pomočjo Terijinega pričanja je bil posiljevalec obsojen na 14 let zapora.

Tori Amos
Znano pevko je posilil njen oboževalec, ki jo je po nekem koncertu prosil za prevoz. Posiljeval jo je več ur, ji ob tem grozil z nožem in ji ves čas ponavljal, da jo bo odpeljal k svojim prijateljem, ki jo bodo porezali. Tori je po posilstvu dejala, da je preživela mučenje, a da je bila zaradi tega psihično paralizirana več let.

Anne Heche
Igralka je o svoji grenki izkušnji spregovorila v svoji knjigi, v kateri je priznala, da jo je njen oče posilil, ko je bila še dojenček. Razkrila je tudi, da je od očeta dobila herpes, njena mama pa je ob tem raje verjela, da je bil to le izpuščaj od plenic. Anne naj bi še pri osmih letih zaradi očeta imela spolno prenosljive bolezni.

Ashley Judd
Ko je bila igralka še otrok, jo je neznanec zvabil v prazno stavbo in ji je rekel, da ji bo dal denar za igralne avtomate. Nasilnež jo je takrat posilil.

Fiona Apple
Pevko so poslili pred družinsko hišo, ko je bila stara le 12 let. Svojo travmatično izkušnjo je kasneje opisala v pesmi Sullen Girl.

Kelly McGillis
Igralka, ki se je mnogi spomnijo po vlogi v Top Gunu, je bila leta 1982 posiljena skupaj s prijateljico, za katero je kasneje priznala, da je bila njena ljubimka. V njeno newyorško stanovanje sta vlomila dva moška, ki sta ženski zvezala, jima grozila, da ju bosta pretepla do smrti, nato pa sta obe posilila.

Connie Francis
Ameriško pevko so posilili leta 1974 v motelski sobi v New Yorku. Connie je kasneje za več milijonov tožila motel, ker niso zagotovili zadostne varnosti, zaradi izkušnje pa je bila tako travnatizirana, da na oder ni stopila sedem let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.