Magazin > VIP
16 ogledov

Zvezdničina 15-mesečna hči vegetarijanka

Bethenny Frankel
1/4
Flynet
Pri svojih 15 mesecih je dojenčica Bethenny Frankel Bryn že vegetarijanka.

Resničnostna zvezdnica zagovarja zdrav življenjski slog in svojo dojenčico hrani le z zdravo hrano, na hčerkinem jedilniku pa se nikoli ne znajde meso. "Kar se tiče vzgoje Bryn kot vegetarijanke, je bila to osebna odločitev," je zapisala Bethenny Frankel na svoji spletni strani. "Ko pa bo starejša in si bo na zabavi zaželela nekaj, kar ni vegetarijansko, nočem, da bi se počutila izobčeno."

Bryn, katere oče je Bethennyjin mož Jason Hoppy, sicer še vedno uživa določene živalske proizvode. "Odločila sem se, da ne bo veganka, ker menim, da potrebuje maščobe in proteine iz mleka. Včasih ji dodam tudi organski sir. Njeno zdravje je na prvem mestu," zatrjuje. Vendar pa 40-letna mamica vztraja, da njena hči ne bo jedla tipične otroške hrane. "Kot otrok sem jedla suši, polže, srnino – vse. Nisem bila izbirčna in ponosna sem, da lahko rečem, da v življenju nisem nikoli naročila otroškega krožnika," je povedala.

Tako zvezdnica svojo hčer hrani le z organsko hrano, vendar pravi, da ne pretirava. "Če smo v mehiški restavraciji, kjer vem, da guacamole ni organski, je v redu. S tem nisem obsedena," je pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.