Magazin > VIP
10635 ogledov

Zvezdnico peti lifting iznakazil: "Videti sem bila kot kiklop"

sharon osbourne
1/7
Profimedia
S pomočjo zdravila za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 2 je izgubila skoraj 20 kilogramov.

Sharon Osbourne, žena pevca Ozzyja Osbourna, je razkrila, da je lepotnim operacijam obrnila hrbet, saj je bila po petem liftingu obraza leta 2021 videti "kot kiklop".

70-letna televizijska osebnost je v preteklosti rada šla pod nož, zdaj pa pravi, da so jo rezultati zadnjega posega 'prestrašili'. Za The Sun je povedala: "Pravim vam, bilo je grozno. Kirurgu sem rekla: 'A se šalite?' Očesi nista bili enaki. Videti sem bila kot kiklop. 'Manjka mi le še grba.'"

Sharon pa je v zadnjem času veliko prahu dvignila tudi zaradi izgube teže. Priznala je, da je s pomočjo zdravila za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 2 izgubila skoraj 20 kilogramov. Zvezdnica trdi, da ni nameravala izgubiti toliko teže, ker pa zdravila ne moreš jemati do konca življenja, je prepričana, da se bo zredila nazaj. "Občutiš slabost, a ne bruhaš. Dva, tri tedne mi je bilo ves čas slabo. Zelo si žejen, nimaš pa apetita. Zato tudi pravim, da tega zdravila ne smemo dati mlajšim, ker jih bo obnorelo," je Sharon posvarila javnost. 

Zvezdnica pravi, da je nekoč tehtala 104 kilograme, sedaj le 45. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.