Magazin > VIP
84 ogledov

Zvezdnico Sodobne družine davil fant

Sarah Hyland EPA
Igralka Sarah Hyland je zahtevala prepoved približevanja za bivšega fanta Matta Prokopa, ker jo je napadel in ji grozil.

Petletna zveza je šla po gobe v pomladnih mesecih, ker pa razhod ni bil dobro sprejet s strani zdaj nekdanjega fanta, je igralka Sarah Hyland morala po pomoč na policijo. Matt Prokop je dobil prepoved približevanja nekdanjemu dekletu, ker naj bi jo fizično napadel. Igralkini odvetniki zadeve niso želeli komentirati, saj postopek še teče. 

Portal TMZ se je dokopal do dokumenotv, v katerih piše, da je Prokop maja Hylandovo porinil ob avto in jo začel daviti ter groziti, da jo bo ubil. V nekem drugem incidentu je Hylandova na pomoč poklicala soigralko Julie Bowen, ki je prišla na njen dom, da bi ji pomagala "mirno končati razmerje", še navaja portal. Prokop naj bi tudi grozil, da ji bo ubil psa in zažgal hišo.

Kaj je privedlo do tega preobrata v njunem razmerju, ni znano. Pred dvema letoma, ko je igralka prestala presaditev ledvice, se je javno zahvalila Prokopu, ki ji je med okrevanjem stal ob strani. "Drugi fantje pri 21 letih bi zagotovo pobegnili. Imam veliko srečo, da je ob meni," je takrat dejala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.