Magazin > VIP
45 ogledov

Zvezdnik Mladih zdravnikov žaluje za mamo svojih otrok

Donald Faison Profimedias
Igralec Donald Faison žaluje za bivšo ženo, ki je umrla pred nekaj dnevi.

Lisa Askey Faison, bivša žena igralca Donalda Faisona in mama njunih otrok, je pred nekaj dnevi umrla in za sabo pustila tri otroke, 18-letna dvojčka Dade in Kayo ter 16-letnega Kobea. Vzrok njene smrti je še neznan.

"Moj sin Dade je zelo pogumen. Danes so on, njegov brat Kobe in sestra Kayo izgubili mamo, Liso Askey Faison. Midva sicer nikoli nisva mogla najti skupnega jezika, a naju je povezovala ljubezen do najinih otrok. Počivaj v miru Lisa. Najine otroke si vzgojila v tri popolne odrasle osebe in za to sem ti večno hvaležen," je igralec zapisal pod fotografijo na Instagramu.

Sporočilo pa je na zapisal tudi sin Dade: "Hotel sem se ti samo zahvaliti za vse mama! Ko sem te najbolj potreboval, si mi stala ob strani. Ne morem verjeti, da je prišlo do tega, a vem, da si zdaj na lepšem. Rad te imam z vsem srcem in nekega dne se bova spet srečala. Vedno si bila zelo pridna in delavna in nisi obupala, ne glede na to, kako težko je bilo. Počivaj v miru mama in se vidiva!"

Donalda se sicer spomnimo iz serij kot sta Mladi zdravniki in Nimaš pojma, ki smo ju spremljali tudi na naših malih zaslonih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.