Magazin > VIP
3152 ogledov

Zvezdnik naj bi zaigral svojo smrt

Josh Seiter Instagram
Neverjetne obtožbe.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je umrl ameriški resničnostni zvezdnik Josh Seiter, najbolj znan iz šova Sanjska ženska, v katerem se je potegoval za srce Kaitlyn Bristowe, ki pa ga je po prvem tednu poslala domov.

Kaj je bil vzrok smrti, mediji niso razkrili, so pa namignili, da je 36-letnik storil samomor, saj je bilo znano, da se boril z depresijo.

Josh se je naslednji dan oglasil na Instagramu in razložil, da je v redu in da so nepridipravi vdrli v njegov profil, se ponorčevali iz njegovih duševnih težav ter poskusov samomora. Kdo, še ugotavljajo.

Zgodba je dobila nov zaplet. Njegova bivša, znana transvestitka Monica Beverly Hillz, mu ne verjame niti ene besedice. 38-letnica meni, da je Josh govorice o svoji smrti sprožil sam, ker mu primanjkuje pozornosti. "Vesela sem, da živi, situacija pa me jezi," je dejala in razložila, da jo Josheva akcija jezi zato, ker je bilo letos umorjenih že toliko "sester in temnopoltih transvestitov, ki niso bili deležne tolikšne ljubezni in podpore." Po njenem mnenju Josh potrebuje pomoč, pozvala pa je tudi k zaprtju njegovega profila. 

Josh je njene obtožbe označil za smešne in poudaril, da Monice sploh ne pozna. "Nekateri bi naredili vse za malo slave. Ne verjemite vsega, kar preberete," je še dodal. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.