Magazin > VIP
39321 ogledov

Zvezdnik objavil svojo lokacijo, pet minut pozneje je bil mrtev

rollie bands Instagram
Na Instagramu je razkril, kje se nahaja. To je bilo zanj usodno.

Raperja Rollieja Bandsa so v petek ustrelili pred njegovim stanovanjem v Tampi na Floridi. Le nekaj minut pred streljanjem je Bands svoje sovražnike pozval, naj se srečajo z njim pred njegovim domov.

"Veliko jih ve, kje stanujem," je povedal v zgodbi na Instagramu in najavil, da bo čez pet minut doma. Le nekaj minut pozneje, okoli 15.30, so ga na parkirišču pred njegovim stanovanjskim blokom ranili s strelnim orožjem. Čeprav so ga takoj prepeljali v bolnišnico, mu zdravniki niso mogli več pomagati.

Storilce policija še išče. "Po prvih izsledkih preiskave ne gre za naključno streljanje. Storilci in žrtev so se po vsej verjetnosti poznali," piše v poročilu.

Glasbenik je za seboj pustil hčerko. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar GraceDibbs
    GraceDibbs 16:52 27.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>> www.ordcash.com