Magazin > VIP
24 ogledov

Zvezdnik Prave krvi omrežil angelčka

Alexander Skarsgård, Anne Vyalitsyna EPA/Žurnal24
Švedski igralec Alexander Skarsgård, ki ga lahko občudujete v seriji Prava kri, hodi z Victorijinim angelčkom, Anne Vyalitsyna.

Potem ko je bil dve leti zvest igralki Kate Bosworth, se je Alexander spet zaljubil. Tokrat je oko vrgel na manekenko Anne Vyalitsyna, ki je bila prej v zvezi s pevcem skupine Maroon 5, Adamom Levinom. "Skupaj sta približno en mesec, oba sta zelo zaljubljena. Anne je o Alexandru obvestila že vse svoje prijateljice," je za revijo Life & Style povedal neimenovani vir. "Alexander jo zelo razvaja z večerjami in različnimi zmenki. Za zdaj njuno razmerje še ni resno, hočeta iti počasi."

Sicer pa je 35-letni Šved zelo priljubljen med ženskami, kar je odkrito priznala pevka Rihanna, s katero sta skupaj zaigrala v filmu Bojna ladja. "Alexander je zelo vroč, vanj bi lahko strmela ves dan. Na snemanju sem ga ves čas na skrivaj opazovala, res je sladek."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.