Magazin > VIP
3025 ogledov

Zvezdnik serije Birminghamske tolpe le še senca sebe

paul anderson Profimedia
Januarja so pri igralcu našli droge.

Zvezdnik serije Birminghamske tolpe, Paul Anderson, ki je v uspešni gangsterski nadaljevanki igral  Arthurja Shelbyja, je na novih fotografijah, ki so bile posnete v Londonu, videti neprepoznaven.

"Videti je tako nezdrav, očitno je padel v odvisnosti", "Te fotografije so me šokirale, tako dober igralec je", "Upam, da se bo Paul dvignil s tega dna", "Ima le 46 let, neverjetno je, da takole izgleda", "Žalosten prizor", "Super igralec, žal mi je, da je padel tako nizko", "Zasvojenost je grozna stvar", se glasi le nekaj šokiranih izjav.

Ti posnetki so nastali po tem, ko je igralec januarja priznal krivdo za posedovanje kokaina, amfetaminov in zdravil na recept. Kaznovan je bil z denarno kaznijo v višini 1345 funtov. 

Serija Birminghamske tolpe je trajala šest sezon od 2013 do 2022. Zgodba je postavljena v Anglijio v čas po prvi svetovni vojni, govori pa o zločinski družini Shelby: Tommyju (Cillian Murphy), njegovima bratoma Arthurju (Anderson) in Johnu (Joe Cole), njuni sestri Adi (Sophie Rundle), teti Polly (pokojna Helen McCrory) in njenemu sinu Michaelu (Finn Cole).

Komentarjev 1
  • Nevica 07:18 24.februar 2024.

    Včasih se sprašujem, ali so ljudje, ki zaslužijo veliko denarja res popolnoma brez prijateljev in imajo okoli sebe same pijavke - dokler gre gre, potem pa nova žrtev? Tudi zakonodaje nekako upoštevajo preveč svobodnih pravic, če nekoga dobi policija na ...prikaži veča tak način in v taekm stanju, bi ga morali spraviti na zdravljenje. Tudi pri nas boj proti drogi ni uspešenm, ker je kriminalizirana smo prodaja droge, uporaba pa ne. Če nihče ne znižuje povpraševanja, ponudba vedno je!