Magazin > VIP
29 ogledov

Zvezdnik večkrat poskušal narediti samomor

Wentworth Miller gettyimages Žurnal24 main
Wentworth Miller, zvezdnik serije Beg iz zapora je priznal, da je že večkrat poskušal narediti samomor.

Igralec Wentworth Miller je v intervjuju za OUT Magazine razkril svojo temno plat. Priznal je, da je v najstniških letih zaradi spopadanja s svojimi spolnimi občutki, konflikti in spoznanji, da je gej, večkrat poskušal narediti samomor.

"Spomnim se, da sem se po tem, ko sem se poskušal ubiti, spopadal z globokimi občutki sramu, počutil sem se, kot da nisem naredil življenjske preizkušnje," svoje tedanje občutke opisuje zvezdnik in dodaja, da se je počutil, kot da je "poškodovano blago".

Miller pravi, da danes na to gleda drugače: "Osredotočam se na dejstvo, da sem preživel." Občutek sramu zaradi spolne usmerjenosti je nadomestila močna želja pomagati drugim, ki se soočajo s podobnimi težavami, kot jih je kot najstnik doživljal sam.

"Kaj bi sedaj rekel mlajšemu sebi? To, kar rečem vsakomur, ki hodi po podobni poti. Pozabi na to, da si želel narediti samomor in se osredotoči na to, da si preživel. Svojo zgodbo deli z drugimi," še razlaga igralec in dodaja: "Brazgotine so medalje. So značke časti, ki potrjujejo, da je nekaj v vas, da ste odločni in vztrajni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.