Magazin > VIP
52 ogledov

Zvezdnika pogrešajo, prijatelja našli mrtvega

craig strickland Reševalni pas/Twitter
Pogrešajo country pevca Craiga Stricklanda. Je zvezdnikov prijatelj slutil, da se s tega izleta ne bosta več vrnila?

Pevca skupine Backroad Anthem Craiga Stricklanda pogrešajo od 26. decembra, ko se je s prijateljem Chasom Morlandom in svojim psom s čolnom podal na lov za racami. Njuno plovilo se je v slabem vremenu prevrnilo. Morlandove posmrtne ostanke so našli v ponedeljek. Truplo je pazil Stricklandov pes, ki so ga že vrnili pevčevi ženi Helen, ki je sporočila, da je z labradorcem vse v redu, svoje sledilce na Twitterju pa zaprosila, naj še vedno molijo za njenega 29-letnega moža.

chase morland | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Da se je nekaj zgodilo, je zvezdnikova družina zaslutila 24 ur po njunem odhodu, saj mladeniča niso mogli več priklicati. Preden sta odšla na lov, je Chase na Twitterju objavil zapis, zaradi katerega se sedaj mnogim naježi koža. "Če se ne vrneva,“ je 22-letnik začel sporočilo, v katerem je znance obvestil, da se s Craigom sredi zimske nevihte podajata na lov.

Craigovi prijatelji sicer še vedno upajo, da se bo 29-letnik vrnil živ in zdrav. Novo upanje jim je vlila vrnitev pevčevega ostarelega psa, ki je preživel v nesrečo in težke vremenske pogoje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.