Magazin > VIP
1804 ogledov

Zvezdnika serije Kriva pota na vlaku zasačili med seksom

Bryan Cranston, Robin Dearden Prodimedia
Bryan Cranston, znan po seriji Kriva pota, v kateri je igral Walterja Whita, in njegova žena sta si na vlaku dala duška.

Igralec Bryan Cranston in njegova žena Robin sta leta 1989 medene tedne preživljala v Evropi. Ko sta rezervirala vlak iz Švice v Italijo, jim je potovalni agent razkril skrivnost. "Rekel je, da vožnja skozi tretji tunel traja 50 minut in da je tradicija, da pari, ki so na medenih tednih, ta čas dobro izkoristijo. Odvrnil sem mu: 'Capiche.' To bova storila, ženo pa vprašal: 'Si pripravljena, da pokuriš sedem kalorij?“ je Cranston povedal v pogovorni oddaji Conan.

Vlak ni prevažal le ljudi, ampak tudi vozila, tako da sta lahko zaljubljenca ostala v svojem avtu, obkrožena z drugimi avti, v katerih so sedele tudi družine. Igralec je povedal, da je bilo v tretjem tunelu res zelo temno in da ni videl nič. "Bilo je zelo razburljivo. Nenadoma, po kratkem času, pa sem zagledal poteze ženinega obraza. Pomislil sem, da so se moje oči privadile na temo,“ je še izjavil zvezdnik in dodal, da je vlak v tistem trenutku zapustil tunel. Z ženo sta bila v avtu gola in vsem na očeh ... Otroci v vozilu pred njima so se začeli obračati, njihova babica pa je golima potnikoma namenila grd pogled, se še spominja zvezdnik, ki je zgodbo zaključil z besedami: "Moja prelepa žena je takrat izustila štiri besede, ki jih želiš vedno slišati: 'Spravi se z mene.'“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.