Magazin > VIP
99 ogledov

Zvezdniki, ki so jih ujeli na laži

Paris Hilton Profimedias
Katere zvezdniške laži so imele kratke noge …

Začnimo pri eni najodmevnejših laži Hollywooda. Izustila jo je Angelina Jolie, ki je javno zatrjevala, da se z Bradom Pittom med snemanjem filma Gospod in gospa Smith ni zapletla v razmerje. Brad je bil takrat še poročen z Jennifer Aniston. Nekaj mesecev pozneje se je izkazalo, da je Angie lagala. Brad je namreč zaradi nje zapustil soprogo. To sicer ni edina Angelinina laž, ki je prišla na dan. Lepotica je nekoč povedala, se v njenih žilah pretaka indijanska kri. Njen oče je to dematiral.

Beyonce je ob izidu albuma B Day izjavila, da je večino pesmi napisala sama, tudi pesem Irreplacable. Lagala je. Ne-Yo je dokazal, da je pesem napisal on, in to sam.

Chris Brown je v pogovorni oddaji Larryja Kinga povedal, da Rihanne zagotovo ni pretepel, saj se tega ne spominja. Prav tako je zatrdil, da še nikoli v življenju ni bil do druge osebe nasilen. King je nato citiral poročilo njegovega svetovalca, ki mu je bil odrejen ob pogojnem odpustu iz zapora …

Tudi Paris Hilton se je Larryju Kingu zlagala v obraz. Povedala je, da še nikoli ni vzela drog. Da laže, je razkril video, na katerem se je zelo lepo videlo, da ne kadi navadne cigarete ...

P. Diddy se je javno pohvalil, da je ponosni lastnik zasebnega letala. Novinarji so razkrili, da letalo, s katerem se prevaža po svetu, ni njegovo, ampak ga je zvezdnik le najel. Ta se je nato branil, da se je letalu odpovedal zaradi velikih stroškov, a tudi naj bi bila laž.

Kim Kardashian. Se spomnite njenega domačega porniča? No, Kim se ga nekaj časa ni. Zatrjevala je, da ne obstaja … Po objavi na spletu, pa filmčka ni želela več komentirati. Starleta se je sicer nekoč zlagala tudi na Instagramu, kjer je objavila fotografijo neke rože in ob njej zapisala, da gre za utrinek s Tajske. Kot se je izkazalo, pa fotografija ni nastala med njenimi počitnicami, ampak je bila last neke agencije s fotografijami, posneta pa je bila na Japonskem.

Whoopi Goldberg se je na začetku svoje kariere zlagala, da je šest let starejša, kot je bila v resnici. "Nihče me ni hotel zaposliti, ker sem bila premlada,“ je razložila.

Miley Cyrus. V intervjuju za Cosmopolitan leta 2013 je pevka izjavila, da sta z Liamom Hemsworthom poročena. Bila sta le zaročena.

Shania Twain je nekoč povedala, da so bili njeni predniki Indijanci. Hmm … Očitno je tako navdušena nad svojim očimom, ki je avstralski domorodec, da si je tudi v svojih žilah zaželela nekaj eksotičnosti.

Komentarjev 1
  • marabunta 17:52 09.avgust 2015.

    bolane laži...zaradi njih se svet še vedno vrti,....... so pa potrebne za samopromocijo