Magazin > VIP
373 ogledov

Zvezdnikom se tresejo hlače

amber heard
1/5
Profimedias
Hekerji so spet udarili in objavili gole fotografije Kim Kardashian, Gabrielle Union, Amber Heard, Rihanne in Vanesse Hudgens.

Še zlasti šokirana bo verjetno zaročenka Johnnyja Deppa Amber Heard. Nepridipravi so namreč objavili več kot 50 njenih fotografij. Med drugim tudi posnetek, na katerem je popolnoma gola, njene prsi pa so prekrite s papirjem, na katerem piše: "Želim ti lepo popoldne, moj dragi Tonton (Deppov lik iz filma Osamljeni jezdec, op. avt.). Ta svetlolasa cipa iz Teksasa bi te rada požrla. To potrebujem. To hočem. Daj mi, kar mi pripada!!!“

Kličejo bivše ljubimke

TMZ piše, da se zaradi hekerjev hlače tresejo tudi zvezdnikom. Kot poročajo, se kar nekaj slavnih moških boji, da bi na spletu pristalo tudi nekaj njihovih golih fotografij. Nekateri naj bi že poklicali svoje prijatelje, nekdanje ljubimke in sodelavce in jih posvarili. TMZ še poroča, da zvezdniki, s katerimi so govorili, sedaj tedensko menjavajo gesla, nekateri pa so zamenjali celo svoje mobilnike.

Kaj pod oblačili skriva Amber Heard, smo sicer lahko videli v filmu The Informers, Rihannine gole dojke pa na njenem Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.