Magazin > VIP
44951 ogledov

Zvezdnikova žena z žalnim govorom ganila svet

tom parker
1/13
Profimedia
Za Toma Parkerja je bil usoden rak.

Toma Parkerja, člana britanske skupine The Wanted, so položili k večnemu počitku. Za 33-letnega zvezdnika, ki je umrl 30. marca, je bil usoden rak na možganih.

Na njegovem pogrebu so predvajali žalni govor, ki ga je napisala njegova žena Kelsey, s katero ima hčerko in sina. 

Mlada vdova je Toma spoznala leta 2009 pred nekim nočnim klubom. "Bila je ljubezen na prvi pogled, čeprav tega takrat še ni vedel. Šla sva v klub, se skupaj usedla za mizo in vprašal me je po imenu, kar se mi je zdelo nenavadno. Razložil je, da se želi z mano povezati preko Facebooka. Ostalo je zgodovina," je povedala Kelsey in dodala, da je takoj vedela, da si želi Toma za moža. "A Tom je imel drugačne načrte, saj se je pravkar pridružil skupini The Wanted. Nisem mu verjela. Nihče takrat ni slutil, da bodo postali ena največjih fantovskih skupin Velike Britanije."

Parček so čakali izzivi, saj Tom za dekle ni imel časa, kljub temu pa lepotice ni pustil pri miru. "Tom je v nekem drugem nočnem klubu na stranišču zajokal pred mojim sosedom, za katerega ni vedel, da je moj sosed. Povedal mu je, da je izgubil ljubezen svojega življenja Kelsey, nakar me je nenadoma poklical in povedal, da je pripravljen."

Par se je zaročil leta 2016, poročil pa dve leti pozneje. 

Tom se je z rakom pogumno boril dve leti.

 

Komentarjev 1
  • Norma_Ouellette 09:06 21.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎