Magazin > VIP
2653 ogledov

Zvezdnikovo dekle objavilo to fotografijo, kratek čas pozneje je bil mrtev

PnB Rock Instagram
Glasbenika so umorili v restavraciji.

Brutalen napad v Los Angelesu. Raper PnB Rock, znan po hitu Selfish, je z dekletom obiskal restavracijo, kjer so ga ustrelili. Mediji namigujejo, da je bila za 30-letnika usodna objava na Instagramu. Njegovo dekle je namreč objavilo posnetek krožnika in ime restavracije. 

Je napadalca zamikala ura?

Preiskovalci predvidevajo, da je napadalca zanimal njegov nakit. Raper je namreč pred obiskom restavracije objavil video iz avtomobila. Na njegovi roki se sveti draga ura. Kot so povedali očividci, je napadalec od žrtve zahteval več predmetov, predvsem nakita. "Ustrelil ga je in zbežal skozi stranska vrata na parkirišče," je Los Angeles Times povedal vir. Tam ga je čakal voznik.

Na družabnih omrežjih se je po smrti znanega raperja razvila debata. Večina se strinja, da bi morale znane osebnosti z objavami počakati, dokler ne pridejo na varen kraj. Raperjevo dekle, ki je tudi mama njegovih dveh otrok, je fotografijo po umoru izbrisala. 

Policija storilca še išče.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.