Magazin > VIP
115 ogledov

Zvezdniku že rastejo prsi

bruce jenner
1/2
Profimedias
Bruce Jenner je menda tik pred operacijo spola.

Vsi mediji se potegujejo za prvi intervju z Bruceom Jennerjem na temo transseksualnosti. Najbolje naj bi kazalo novinarki Diane Sawyer.  

Govoric, da želi nekdanji mož Kris Jenner živeti kot ženska, je v zadnjem letu vse več. Bruce si je dal namreč odstraniti Adamovo jabolko, pušča si dolge lase in redno uporablja lak za nohte. Spremembe pa se dogajajo tudi pod njegovo majico. Po zadnjih fotografijah sodeč se lahko Bruce že pohvali s košarico A.

"O operaciji je razmišljal eno leto. Po odstranitvi Adamovega jabolka in hormonski terapiji je Bruce spoznal, česa si želi,“ je o zvezdnikovih načrtih za spremembo spola povedal neimenovani vir in dodal, da se je Jenner dobro posvetoval z zdravniki in da njegov kirurg prepričan, da je pripravljen na operacijo. "Na skrivaj že sedaj živi kot ženska,“ je še povedal vir, ki tudi trdi, da si bo Bruce zelo kmalu dal spremeniti tudi ime.

Jennerjeva sinova Brody in Brandom očeta pri njegovih načrtih podpirata. Njegovo agonijo namreč spremljata že več let, tako kot tudi njegova nekdanja žena Kris, ki pa z Bruceovo operacijo ne želi imeti nič, saj jo menda skrbi, kako bo ta sprememba vplivala na njen imperij.

Komentarjev 1