Magazin > VIP
20 ogledov

Zvezdniške zahteve ameriških div

Rdeče vrtnice ali bele lilije ... Žurnal24 main
Ob promociji koncerta nekaterih glasbenikov nas vedno znova presenetijo seznami želja, kaj vse zvezde potrebujejo za udobno bivanje v tujem kraju in med pripravo za nastop.

Na vrhu seznama diva zahtev je kdo drug kot Mariah Carey, ki ni zmagala le v številu zahtev, temveč tudi v njihovi nenavadnosti. Tako pričakuje, da bodo v hotelu pred njenim bivanjem v njem v izbranem apartmaju zamenjali toaletno sedalo. V kopalnici mora biti zadostna količina mineralne vode, ker se zvezdnica kopa le v njej. Prav tako pa ima seznam zahtev, ki zagotavljajo udobje njenemu psičku. Na vrh seznama pa se je uvrstila zaradi asistentke, ki jo ima zaposleno le zato, da poskrbi za njen prežvečen žvečilni gumi, preden se odpravi na oder.

Kava naj se vrti v obratni smeri urnega kazalca
No, tesno ji sledi še ena zvezdnica, pri kateri čedalje manj beremo o njenem delu. Jennifer Lopez se namreč po zadnjem dokaj neuspešnem albumu nikakor ne uspe uvrstiti na glasbene lestvice. Lopezova zahteva, da je v prostoru v zaodrju temperatura vedno na 26 stopinj Celzija, na tleh pa mora biti perzijska preproga. Njena soba mora biti okrašena z rdečimi vrtnicami ali belimi lilijami. Na drugo mesto pa se je uvrstila z zahtevo, da se mora kava v kavnem avtomatu med gretjem vrteti v obratni smeri urnega kazalca.

Na seznam se je uvrstila tudi Lady Gaga, ki ima seznam zahtev dolg kar 25 strani. Tako si je gdč. Gaga na letošnjem festivalu Glastonbury zaželela sira, ki ni sladek in ne oddaja vonja.

Tudi rokerji so zahtevni © Promo

 
"Vse mi plastificirajte"
Na seznam pa se je prav tako uvrstil Prince , ki je še pred leti zahteval, da mora biti njegova soba opremljena v črni barvi, vključno z zavesami in preprogo. Vse v sobi pa mora biti odeto v plastično folijo, ki jo odvije sam "Artist".

Pevka Britney Spears med drugim zahteva sobo, v kateri se nikoli ni kadilo, natanko sto sveč in šopke svežega cvetja. Med nenavadnimi željami je vsekakor ta, da mora biti v njeni sobi vedno zaloga filmov Marilyn Monroe.

No, zahtevam ženskih predstavnic po merilu nenavadnosti vztrajno sledijo tudi moški, še posebno rokerji. Zasedba Van Halen se tako ne bo znebila slovesa zvezdniškega vedenja, ker so leta 1982 zahtevali skledo M&M bonbonov, pri čemer so morali odstraniti vse rjave. Člani skupine Kings of Leon pa poleg vseh "običajnih" zahtev pričakujejo, da imajo v sobi še papirnate robčke z dodatnim balzamom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.