Magazin > VIP
10531 ogledov

Zvezdniški škandali leta 2017

Gašper Tič Anže Petkovšek
Ob katerih zgodbah smo se od začudenja prijeli za glavo.

Domačih in tujih škandalov, sporov, spodrsljajev je bilo kar nekaj. To so najodmevnejše zgodbe.

Uboj Gašperja Tiča
Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli 18. junija zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po navedbah policije sta se Tič in osumljenec poznala že prej. Ko sta zapustila ljubljanski lokal, sta šla v stanovanje, kjer je prišlo do spora. Med prepirom je 20-letnik večkrat z ostrim predmetom zabodel igralca, ki je zaradi izkrvavitve na kraju umrl. Osumljeni je trdil, da je Tiča zabodel v samoobrambi, bilo pa je tudi govora o drogah. Sojenje še poteka.

Mirela Lapanović nazaj v šov, v katerem naj bi jo spolno zlorabili

Mirela Lapanović | Avtor: Facebook Facebook

Časnike in spletne portale je polnila tudi zmagovalka slovenskega Big Brotherja, Mirela Lapanović. Po slovenskem šovu je šla v srbski šov Parovi, za katerega se že od nekdaj govori, da je najbolj razvraten šov na Balkanu. Da se je odločila za ta korak, je presenetljivo, saj sta se z zaročencem Andrejem ravno takrat pobotala. Mirela ga je v hiši Big Brother namreč prevarala.

Mirela Lapanović, Mili, Parovi Magazin Žrtev nasilja: Mirela objavila fotografijo modrice

Mirela je v Srbiji na Andreja spet pozabila in se zapletla z Milijem. Ta naj bi jo v vinjenem stanju spolno zlorabil. To je sprva zanikala, češ da se to ni zgodilo, da nič ne ve o tem itd. Mili je bil pač ljubezen njenega življenja, vse dokler se zaradi nasilnega ravnanja Srba nista razšla. Takrat si je Mirela tudi malo bolje ogledala posnetke tiste usodne noči in 'spoznala', da Mili morda ni tako nedolžen ter napovedala tožbo. Andrej jo je nato zapustil, ji vzel otroka, Mirela pa si je našla novega tigra, Dejana Popovića – Tigarja. Tudi ta 'ljubezen njenega življenja' ni trajala dolgo. Zamenjala ga je z drugim poslovnežem in spet šla v hišo šova Parovi, v katero so spet vselili tudi Milija. Poslovnež jo je medtem že zapustil, saj se je pojavil seks posnetek, ki ga je posnela preden je prišla v hišo in preden se je zapletla z drugim poslovnežem, Nebojšo. Mirela se sedaj spet tolaži z Milijem, za katerega je še pred nekaj meseci trdila, da jo je trpinčil.

Voditeljico menda zvlekel na oder

Lea Mederal | Avtor: Klemen Brumec Klemen Brumec

V začetku decembra je bil v Celju erotični sejem sLOVErotika, ki je znan po svojih vročih odrskih nastopih, v katerih imajo včasih vlogo tudi gledalci. Tokrat je fotograf na odru ujel voditeljico Leo Mederal, ki pa trdi, da jo je striptizer zvlekel na oder. "Striptizer me je dvignil in proti moji volji nesel na oder. Po eni minuti nastopa sem šla z odra,“ je za naš portal povedala. Na njeno zgodbo so se odzvali nekateri bralci, med njimi je bil tudi nekdo, ki je trdil, da Lea ni bila edina, ki je proti svoji volji pristala v objemu nastopajočega. Več o tem na spodnjem linku.

sLOVErotika 2017, obiskovalci Sejem v Celju Magazin Sejem v Celju: "Morali bi pisati, kaj je striptizer naredil mladi punci v soboto“

Damjan Murko zbral dovolj glasov!

Damjan Murko | Avtor: Bojan Mihalič Bojan Mihalič

Damjan Murko je potreboval pet tisoč podpisov, da bi se lahko tudi uradno udeležil predsedniške kandidature in to mu je v dveh mesecih tudi uspelo. Damjan je veselo novico svojim oboževalcem sporočil na svojem Facebooku. Ob videu, v katerem je pokazal podpise, je zapisal: "Hvala! Sedaj lahko še uradno potrdim, zbral sem vse potrebne podpise! Sedaj me pa lahko 'kušnete' na rit!“

Po Odmevih je odmevalo

Tanja Gobec | Avtor: RTVS RTVS

Tanja Gobec je zaradi vodenja Odmevov požela kar nekaj kritik, saj se ji je zatikalo, veliko se je smejala in na splošno delovala zelo zmedeno. RTVS je na namigovanja, da je bila voditeljica morda vinjena, odgovorila: "Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja. Vodstvo RTV Slovenija okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere. Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo."

Hollywoodski seks škandali

Kevin Spacey | Avtor: Profimedia Profimedia

Začelo se je z obtožbami na račun producenta Harveyja Weinsteina. Več igralk, med drugim tudi Salma Hayek in Ashley Judd, trdi, da jih je zvezdnik nadlegoval, nekatere celo pravijo, da jih je prisil v seks. Nato je prišlo na dan, da je tudi Kevin Spacey večkrat prestopil mejo. Oglasilo se je več kot deset moških, ki trdijo, da jih je oskarjevec spolno nadlegoval. Javil se je celo član evropske kraljeve družine.

Obtožbe o spolnem nadlegovanju so v tem letu letele tudi na Dustina Hoffmana, Matta Lauerja, Russella Simmonsa, Eda Westwicka, Jeremyja Pivena, Bretta Ratnerja, Bena Afflecka ...

Na Oskarjih razglasili napačnega zmagovalca


Warren Beatty je razglasil napačnega zmagovalca za najboljši film. Ko je na oder prišla skupina ustvarjalcev filma Dežela La la in se je producent Fred Berger začel zahvaljevati, so ga prekinili. Producent Jordan Horowitz je nato stopil k mikrofonu in povedal, da je prišlo do napake in da je zmagal Moonlight. "Ni šala, ni šala. Pridite gor," je povedal. Beattyju so dali napačno kuverto.

Kathy Griffin prestrašila Barrona Trumpa

Kathy Griffin  | Avtor: Youtube Youtube

Melania in Barron Trump sta sedela pred televizorjem, ko sta na ekranu nenadoma zagledala okrvavljeno umetno glavo predsednika Donalda Trumpa. V rokah jo je držala komedijantka Kathy Griffin , ki je medtem priznala, da je šla njena šala predaleč. 11-letnik se je namreč močno prestrašil, piše TMZ. "Vir nam je povedal, da ga je zgrabila panika in da je začel kričati: 'Mami, mami!'," poroča portal.

Angelčkom porezali krila

Odgovorni pri blagovni znamki Victoria's Secret bodo drugič verjetno dvakrat premislili, ali si res tako močno želijo šova na Kitajskem. Zaradi tamkajšnjih oblasti so imeli namreč en kup težav, saj nekaterim manekenkam niso odobrili vizumov. Med osmoljenkami je bila tudi Gigi Hadid. Zanjo je bil menda usoden zgornji video.

Venus Williams vpletena v prometno nesrečo s smrtnim izidom

venus williams | Avtor: Epa Epa

Sodišče je odločila, da teniška igralka Venus Williams ni kriva za prometno nesrečo s smrtnim izidom, v katero je bila vpletena v začetku junija. Policija je končala več mesecev dolgo preiskavo  in sporočila, da noben voznik ni bil kriv za nesrečo, ki se je zgodila med zastojem na križišču avtoceste na jugu Floride, zato ne bo podala nobene kazenske ovadbe, poroča časnik South Florida Sun-Sentinel. Policija je ugotovila, da je Williamsovi, ki je hotela prečkati šestpasovnico, prednost odvzel neidentificirani tretji avto. To je povzročilo niz dogodkov, po katerih se je Hyundai sedan, ki ga je vozila Linda Barson, zaletel v športno terensko vozilo Williamsove, ki se je zaustavilo na križišču. Ne Williamsova ne Barsonova v trčenju, hitrost vozila naj bi bila osem kilometrov na uro, nista bili poškodovani, mož Barsonove, 78-letni Jerome Barson, ki je bil sopotnik v avtomobilu, pa je utrpel poškodbo glave, zaradi katere je 11 dni po nesreči v bolnišnici umrl.

Gole fotografije pristala na spletu

Kristen Stewart | Avtor: Profimedias Profimedias

Zvezdnikom so jo zagodli hekerji in njihove gole fotografije objavili na spletni strani Celeb Jihad. Med žrtvami so bili Lindsey Vonn, Tiger Woods, Amanda Seyfried, Miley Cyrus, Katherine McPhee, Stella Maxwell in Kristen Stewart.

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 13:06 28.december 2017.

    Gospa Tanja Gobec tudi pred osebno stisko ni bila dorasla oddaji kot so Odmevi. Nismo vsi za vse. To ni nič slabega, je pa prav, da si priznamo in umaknemo.