Magazin > VIP
25 ogledov

Zvezdniški spodrsljajčki

rihanna_200209 Žurnal24 main
Kako so zvezdniki razburjali javnost letos? Kdo si je privoščil največji spodrsljaj? Komu ne bodo odpustili?

V trenutku, ko jo je udaril, najbrž ni pomislil, da se bo kmalu znašel na naslovnicah vseh časopisov in v nemilosti sponzorjev in oboževalcev. Chris Brown se je dan pred podelitvijo grammyjev med vožnjo z avtomobilom fizično znesel nad svojim tedanjim dekletom, pevko Rihanno. Pevka je dobila dva huda udarca, krvavela naj bi iz ustnice in nosu, na njenih rokah pa je bilo najti sledove več ugrizov.

Policija je nasilneža aretirala, sodišče pa ga je obsodilo na pet let pogojne kazni in družbenokoristna dela. Brownu so se odpovedali številni sponzorji, odzvali pa so se tudi na številnih glasbenih postajah in prenehali vrteti njegovo glasbo. Brown se je za napad javno opravičil v videu, objavljenem na spletnem portalu Youtube.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Od popolnega moža s popolno družino in kariero do statusa spolnega obsedenca. Zgodba se je razpletla, ko se je Tiger Woods z avtomobilom zaletel v drevo, medtem ko je bežal pred ženo Elin Nordegren. Elin se je na nezvestega Tigerja spravila kar z njegovim "orožjem", palico za golf. Njen naslednji napad na enega najboljših golfistov vseh časov pa bodo izvedli njeni odvetniki, ki bodo dali vse od sebe, da Elin dobi zajeten kos Tigerjevega premoženja. Medtem pa število žensk, s katerimi se je športnik zabaval, narašča.

S knjigo High on Arrival, v kateri opisuje svoje življenje, je javnost šokirala igralka Mackenzie Phillips. Petdesetletnica trdi, da je imela več let trajajoče spolno razmerje s svojim očetom, glasbenikom Johnom Phillipsom. Razmerje naj bi se začelo, ko je bila stara 19 let, in naj bi trajalo deset let. Phillipsova druga žena te trditve zanika, igralkine polsestre pa so že povedale, da z Mackenzie nočejo imeti opravka.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Leto izsiljevalcev
Robert J. Halderman, producent televizijske hiše CBS, je izvedel za spolna razmerja, ki jih je imel voditelj David Letterman s svojimi sodelavkami, in si obetal masten zaslužek. A Letterman ni nameraval plačati dveh milijonov dolarjev, kolikor jih je izsiljevalec zahteval od njega. Raje je vse skupaj javno priznal in poskrbel, da je izsiljevalec pristal na sodišču.

Nekdanja senatorka na Bahamih Pleasant Bridgewater in voznik reševalnega vozila Tarino Lightbourne sta s fotografijami umrlega Jetta izsiljevala igralca Johna Travolto. Od njega sta v zameno za fotografije želela 25 milijonov dolarjev. Igralcu sta dejala, da ga bosta okrivila za sinovo smrt, če ne bo plačal. Travolta je proti izsiljevalcema pričal na sodišču, a primer še ni dobil epiloga, saj je bil proces razveljavljen, datum ponovnega sojenja pa še ni znan.

Z izsiljevalcem je imela opravka tudi manekenka Cindy Crawford. Nemec Edis Kayalar je od nekdanje varuške Cindyjinih otrok dobil fotografijo, na kateri je takrat sedem let stara Cindyjina hči Kaia. Deklica na fotografiji sedi na pol gola zvezana na stolu. Kayalar je od Cindy in njenega moža zahteval sto tisoč dolarjev. Njegov načrt ni uspel.

Obogateti je želel tudi policist iz Ohia, ki je vlomil v stanovanje ženske, ki je rodila dvojčici Sarah Jessice Parker. Policist je nameraval fotografije osebnih predmetov nadomestne matere prodati vsem zainteresiranim ponudnikom, a so ga pri tem zalotili. Kazen ga je že doletela.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prijeli Polanskega
Izlet v Švico na filmski festival v Zürichu se je za Romana Polanskega končal v zaporu. Švicarske oblasti so filmskega režiserja aretirale na podlagi zapornega naloga iz leta 1977, ki ga bremeni spolnih odnosov z mladoletnico. Polanski je priznal, da je imel spolne odnose s takrat 13-letno Samantho Geimer. Ta je že večkrat javno pozvala oblasti, naj umaknejo obtožbe, ter pojasnila, da je Polanskemu odpustila. Polanski je še vedno v hišnem priporu v Švici, kjer čaka na odločitev švicarskih oblasti o izročitvi ZDA. Režiserja, ki je napovedal, da se bo proti temu bojeval, so podprli mnogi iz filmskega sveta. Kako se bo njegov primer razpletel, pa bo znano šele po novem letu.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"… ampak Beyoncé"
Kanye West si je nakopal na glavo srd mnogih, ko je na podelitvi MTV-jevih videonagrad septembra prekinil zahvalni govor pevke Taylor Swift, ki je prejela nagrado za najboljši video leta. Kanye se s tem ni strinjal, pevki vzel mikrofon iz rok in dejal, da bi si nagrado zaslužila Beyoncé. West, ki se je po Jacksonovi smrti razglasil za novega kralja popa in slovi kot samovšečnež, se je Swiftovi kasneje opravičil, svoje dejanje pa pripisal dejstvu, da še vedno ni prebolel materine smrti. Verjeli so mu le redki. Da je bedak, ki se ne zna vesti, je dejal tudi ameriški predsednik Barack Obama.

McVroče pri McSteamyju
Že tako vroče poletje je razgrel videoposnetek, na katerem se seksu in drogam predajajo igralec Eric Dane, njegova žena Rebecca Gayheart in nekdanja misica Kari Ann Penniche. Trojica na posnetku razpravlja o imenih, ki bi si jih nadeli kot pornoigralci, Gayheartova pa v nekem trenutku celo izjavi, da je "zadeta" in da se mora zato uleči. Posnetek njihove zabave je Pennichejevi ukradla nekdanja sostanovalka. Pennichejeva je pojasnila, da na posnetku ni to, kar je videti. Trojica naj bi se samo preoblačila. Zakonca sta seveda vsem, ki bi posnetek objavili, napovedala tožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.